Utvärdering 2019 och mål för 2020

När jag tittar på min läsning under det gångna året så kan jag snabbt konstatera att det inte gått som jag planerat. Jag drabbades av en rätt så svår depression och har inte haft ork till någonting och inte heller haft förmågan att koncentrera mig på att läsa. Mitt mål var att läsa 65 böcker under 2019, men landade endast på 31.

Mina utmaningar gick inte heller något vidare. Bara 15 av 20 klarade i kaosutmaningen och av hyllvärmarna blev det bara två lästa.

Under 2020 kommer jag att sänka mina mål rejält. Om jag lyckas läsa 30 böcker så blir jag glad. Jag kommer att delta i kaosutmaningen även 2020 men det blir förmodligen den enda utmaningen under året som det ser ut nu.

Hur gick ditt 2019 och hur ser dina mål ut för 2020?

1 svar på ”Utvärdering 2019 och mål för 2020

  1. Hej Anna!

    Starkt av dig att dela med dig av ditt 2019 och den resa du gått igenom. Jag har själv varit nära kanten och fått stor hjälp av KBT. Jag brukade göra listor på listor och bocka av saker men tenderade alltid att fastna i de saker som inte blivit gjorda, sk. diskvalificering av det positiva. Istället för att tänka på t.ex. de 10 saker jag gjort så fastande jag vid de 3 jag inte gjort. Någonting som hjälpt mig när det snurrar mycket är att i slutet av dagen tänka på några saker jag är tacksam för. Det behövs inte skrivas ner utan kan få vara flyktigt som en fjärils vingslag, istället är du närvarande i just den stunden. Våra krav på oss själva blir ibland allt för tunga ok på våra axlar och vi bryter samman istället för att använda våra tankar som lyftkraft.

    Mitt 2019 har varit fyllt av förändring genom att bli pappa för första gången, det är en fruktansvärd fantastisk resa:) Jag har också slutarbetat mitt andra manus i min bokserie om världen Innanför (uppföljaren till Den försvunna färgen) och målet är att skicka det till förlag här i första kvartalet efter att synopsis etc. är färdigställt. Förhoppningen är att det blir publicerat och sedan blir det till att fortsätta på tredje boken.

    Hoppas att du får ett lustfyllt 2020 och låt dina tankar vara ballonger som ger dig lätta steg på färden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *