TigerLily tidig vårblomning

Nästa bok i min stora hög av böcker att blogga om är TigerLily Tidig Vårblomning av Iren Rinmad, som jag läste ut tidigt i somras. Här är mina tankar om boken:

Handling:
Möt TigerLily och låt dig inspireras av en energifylld tid i New York. Staden som sätter den unga kvinnans kropp i kontakt med hennes gamla själ. Staden som aldrig sover börjar väcka henne från dröm till vakenhet, från arrogans till medveten närvaro. Detta blir början på slutet av allt hon trott var sant. En yttre dynamisk historia som ofta pekar dig inåt. Bjuder dig in bakom kulissen, bortom historien till essensen inuti där den tagit form.

En bok fylld av visdom, insikter och humor. En bok som är skriven för att upplevas inte bara med sinnet, utan även med själen/hjärtat.

Jag tycker:
Detta en en intressant och vacker bok som uppmanar till eftertanke. Det handlar mycket om att känna efter och blicka inåt. Det var en härlig upplevelse att läsa den här boken och om du gillar att filosofera och reflektera över livet så är den definitivt för dig!

Jag tror att en viss del av boken är självbiografisk, och det gör ju den ännu mer fascinerande att läsa.

Mitt betyg blev ☕️☕️☕️☕️ av 5 möjliga.

Tre anledningar till att jag gillar boken:
1. Den är full av vackra miljöbeskrivningar.
2. Den är en vacker upplevelse.
3. Den uppmanar till eftertanke.

Fakta:
Förlag: Visto förlag
Antal sidor: 143
Utgivningsår: 2018

Finns att köpa hos Adlibris eller Bokus.

Stort tack till författaren själv och Visto förlag för recensionsexemplaret!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *