Helgfrågan v 42

Mia undrar i denna veckas helgfråga:

Har du några tips på hur man kan spara tid till läsning?
Jag lyssnar ofta på ljudbok medan jag städar, diskar, viker tvätt mm. Eller medan jag pysslar. På Storytel finns även e-böcker vilket innebär att man alltid har en bok i fickan att ta till när man får ett par minuter över på bussen eller i ett väntrum till exempel.

Jag läser alltid innan jag somnar istället för att sitta och skrolla på telefonen. Det gäller helt enkelt att välja boken framför telefonen.

Bonusfråga: Vad ska du hitta på i helgen?
Det blir en lugn helg. Städa lite, hälsa på min pappa en stund och storhandla. På söndag kommer goda vänner hit på eftermiddagen för lite fika.

Fler svar på veckans helgfråga hittar du hos Mias Bokhörna.

4 svar på ”Helgfrågan v 42

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *