Helgfrågan v 41

Nu var det längesedan jag var med och svarade på Helgfrågan, men tänkte jag skulle försöka komma igång med detta igen. Mia undrar denna veckan:

Jag känner att jag måste bli bättre på att ge min bokblogg reklam genom Instagram och även lägga recensioner där. Hur tänker du?
Jag försöker att hela tiden hänvisa in på bloggen från Instagram men försöker också bli bättre på att lägga ut delar av recensionerna där. Många använder nästan bara Instagram idag och det är få som orkar klicka sig in på bloggen har jag märkt.

Bonusfråga: Har du något mysigt hösttips?
När det är soligt – passa på att gå långa sköna promenader och njut av alla vackra färger. Det laddar verkligen batterierna!

Fler svar på veckans helgfråga hittar du hos Mias Bokhörna.

4 svar på ”Helgfrågan v 41

  1. Långa promenader blir det året runt, men inte en vecka på året, d.v.s. första älgjaktsveckan, och den har precis varit under veckan som gått (då vädret varit/är så fint) men snart så skall det väl vara fritt fram igen! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *