På vift med ljudbok

När jag är ute och reser, så som jag varit en hel del det här året, så bara måste jag ha böcker med mig. Att resa är för mig starkt förknippat med att läsa, och har alltid varit så. När jag åkte på semester med familjen som tonåring kunde jag ha med ett par tygkassar med böcker för en veckas resa. Jag har läst mig igenom många timmars bilresor genom Sverige och nedåt Europa.

När utrymmet är begränsat så tackar jag min lyckliga stjärna för appar som Storytel, där man har både e-böcker och ljudböcker i telefonen.

Just denna lilla weekendresa till Halmstad med maken så har jag lyssnat på Alltid din dotter av Caroline Säfstrand. Jag läser den fysiska boken hemma men slipper bära med mig den eftersom jag också har den i telefonen och Storytel. Så smidigt!

Vad föredrar du? Ljudbok, e-bok eller fysiska böcker?

1 svar på ”På vift med ljudbok

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *