Han är min

Det är dags för ännu en recension ur min stora hög med utlästa böcker. Denna gång har turen kommit till Han är min av Josefine Sandblom:

Handling:
Att kastas in i en familjs inrutade vardag och bli plastmamma på halvtid är inte enkelt. Lilly skäms när hon längtar efter barnfria veckor, men blir frustrerad när hon inte kan förlusta sig med sin nya man i fred eller ens gå på toaletten utan sällskap. Viktoria borde vara nöjd när hon sammanfört sin före detta med en kvinna hon verkligen gillar, men svartsjuka tar oväntat över hennes kropp. Hon kan inte sluta tänka på att det kanske finns en chans att hon kan få sin familj tillbaka. När den årliga Motalafesten i form av Vätternrundan går av stapeln tappar Lilly bort Viktorias dotter i folkvimlet, och allt går åt helvete. Igen.

Jag tycker:
Den här boken är ju en uppföljare till Kalla mig Amanda och jag tycker nog att den är snäppet bättre än sin föregångare.
Det är lite mer djup i karaktärerna och boken beskriver andra typer av dilemman. Man ser återigen den starka vänskapen mellan kvinnorna och den går ju som en röd tråd i de båda böckerna. Jag ser fram emot en eventuell fortsättning!

Ett stort plus för ännu ett snyggt omslag.

Mitt betyg blev ☕️☕️☕️☕️ av 5 möjliga.

Tre anledningar till att jag gillar boken:
1. Man får lära känna karaktärerna mer på djupet.
2. Den är superrolig.
3. Den är snabbläst.

Fakta:
Förlag: Mima förlag
Antal sidor: 252
Utgivningsår: 2018

Finns att köpa hos Adlibris eller Bokus.

Stort tack till författaren själv och Mima förlag för recensionsexemplaret!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *