Kalla mig Amanda

Det är dags för ännu en recension ur min stora hög med utlästa böcker. Denna gång har turen kommit till Kalla mig Amanda av Josefine Sandblom:

Handling:
En skämtsam vadslagning tre kvinnor emellan mynnar ut i en blogg, vars syfte är att sätta dit otrogna män. En kaskad av förolämpande inlägg och foton över vilka som lurat dem tar plats på nätet. Förhoppningen är att upplysa männens respektive om deras förehavanden, men också för att varna andra för samma bottennapp. För att undgå att bli avslöjade gömmer sig kvinnorna bakom en gemensam pseudonym, med leklandsarbetande Lilly som skribent till inläggen.

Tvåbarnsmamman Viktoria har på kort tid blivit både ensamstående och arbetslös. Hennes vänner propsar på att hon ska ge sig in i dejtingdjungeln på nytt, och för att få slut på deras påfrestande tjat bestämmer hon sig till slut för att gå till närstrid med männen som Motala har att erbjuda.

När kvinnornas vägar korsas går det mesta åt helvete.

Jag tycker:
Den här boken var rolig som få och var full med väldigt rappa dialoger. Den osar sex och är skriven på ett väldigt ärligt och rakt sätt. Vissa gången gömde jag mig bakom skämskudden, för att strax därefter bryta ut i gapskratt. Den är snabbläst och är helt enkelt en bok man blir glad av att läsa.

Ett extra plus för det snygga omslaget.

Mitt betyg blev ☕️☕️☕️ av 5 möjliga.

Tre anledningar till att jag gillar boken:
1. Den är hysteriskt rolig.
2. Den är skriven på ett rakt och ärligt sätt.
3. Den är snabbläst.

Fakta:
Förlag: Mima förlag
Antal sidor: 292
Utgivningsår: 2017

Finns att köpa hos Adlibris eller Bokus.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *