Bokmässan dag 1

Här är en snabb redogörelse för min första dag på bokmässan – torsdagen den 27 september. Jag tog tåg till Göteborg på förmiddagen och kom till mässan runt 13:30. Jag mötte upp min vän Charlie (Kulturcramer) och vi dök direkt in i vimlet.

Vi började med att stanna i Brombergs monter där vi lyssnade på Casia Bromberg som intervjuade Linda Hörnfeldt om hennes bok – Yrke: influencer. Spännande!

Sedan traskade vi vidare och tog en fika tillsammans med en av mina favorit-författare som jag till min stora glädje lyckats få kontakt med – Ewa Klingberg. Så trevlig hon är och vilka historier hon har att berätta! Jag ser fram emot att läsa mycket mer av henne!

Under eftermiddagen fastnade vi i flera montrar och pratade med vänner, bekanta och författare. Så kul! Jag köpte lite smått och gott till barnen och mig själv, bland annat ett signerat exemplar av Björn Hellbergs En sorts memoar.

Dagen avslutades med mingel i Idus/Vistos monter och hos Bokfabriken. Jag pratade med fler av mina favoriter och berättade hur mycket jag gillar deras böcker, bland annat Frida Moisto, Josefine Sandblom och Sara H Olsson.

Trötta men glada tog vi sedan spårvagnen tillbaka till hotellet, där vi åt en sen middag innan vi stupade i säng.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *