Helgfrågan v 1

Mia undrar i helgfrågan denna veckan:

Hur tänker du ditt nya bokår? Har du satt upp hur många böcker du ska läsa i år?
Vilka utmaningar ska du delta i?
Goodreads har jag satt upp ett mål om att läsa 85 böcker i år. Förra året hade jag som mål att läsa 50, vilket jag passerade ganska så snabbt. Ändrade då till 75, vilket jag också klarade med god marginal.

När det gäller utmaningar så har jag hoppat på Kaosutmaningen i år igen. Tycker den är trevlig. Jag ska även läsa 12 hyllvärmare under året. En bra utmaning tycker jag, för här finns massor av sådana!

Sedan tänkte jag försöka fortsätta svara på Hett i Hyllan, Helgfrågan och även En smakebit på söndag när det passar.

BONUSFRÅGA: Något du tänker ändra på för egen del nu när det är nytt år?
Ja, jag ska försöka mig på lite köpstopp när det gäller både böcker och pysselsaker. Till att börja med under januari, och sedan får vi se om det blir återkommande månader under året eller ej.

Som så många andra ska jag försöka bli mer hälsosam. Yoga oftare och framför allt ta tag i sömnen och min skärmtid.

Fler svar på veckans helgfråga hittar du hos Mias Bokhörna.

3 svar på ”Helgfrågan v 1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *