Helgfrågan v 52

Mia undrar i helgfrågan denna veckan:

Hur sammanfattar du ditt bokår?
Det har varit ett riktigt bra läs-år för mig. Mitt första mål var att läsa 50 böcker under året, men det nådde jag ganska snabbt så då ändrade jag det till 75. Det totala antalet lästa böcker blev 80, så jag är definitivt nöjd! (Jag har två till som jag hoppas avsluta under helgen, men vi får se…)

Jag har dock en riktigt stor hög med recensionsexemplar som ligger och väntar, men jag tänkte ta tag i några av dem i januari.

Bästa boken du fick i julklapp?
Är inte en, utan tre! De tre första böckerna i Harry Potter serien i den illustrerade utgåvan. Min svärmor vet verkligen vad jag gillar och jag blev så glad!

Fler svar på veckans helgfråga hittar du hos Mias Bokhörna.

2 svar på ”Helgfrågan v 52

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *