Helgfrågan v 51


Mia undrar i helgfrågan denna veckan:

Vilken bok/böcker tänker du läsa i jul?
Jag tänker läsa ut Jul i det lilla bageriet på strandpromenaden och Ester Karlsson med K. Sedan hoppas jag på att hinna med Snöfall, mirakel och frusna hjärtan också.

Bonusfråga: Hur firar ni jul?
Vi kommer att fira med min pappa på julafton och med makens familj på annandagen.  På julafton äter vi julbord, ser på Kalle på TV och fikar lite och så kommer tomten. En lugn och traditionell jul med andra ord.

Fler svar på veckans helgfråga hittar du hos Mias Bokhörna.

3 svar på ”Helgfrågan v 51

  1. Hittade den här bloggen nu, superkul med en blogg som har böcker i fokus! Jag måste läsa Jul i det lilla bageriet på strandpromenaden jag med, alla de tidigare böckerna i den serien har varit så mysiga.
    Hoppas du har haft en fin jul!
    /Ellen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *