På min läslista för december

I dag är det den sista november och vad passar då bättre än att presentera vilka böcker som ligger först i ”att-läsa” högen här hemma. Under december är man ju lite mera ledig och då vill jag gärna hinna med att läsa åtminstone några av dessa nio böcker:

Skorstensjul
Snöfall, mirakel och frusna hjärtan
Let it snow
Mordet på orintexpressen
Vem bestämmer över din tid
Hjärtslaget i Rosengädda
Ester Karlsson med K
Jul i det lilla bageriet på standpromenaden
Dexter Olssons Äventyr (Morfars hemlighet)

Det blir i alla fall lite jultema på böckerna den här månaden. Hur ser din läsplanering för december ut?

1 svar på ”På min läslista för december

  1. Jag anar ett tema här 🙂 Av någon anledning så brukar jag glömma att ta med julböcker i decembers planering, eller så har jag helt enkelt inga sådana. I år har jag planerat in en i alla fall och så dök det upp en annan i veckan som jag hoppas kunna klämma in 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *