Det här med att inte läsa klart

Nu har det hänt mig för kanske tredje gången i livet (och första gången i vuxen ålder) att jag verkligen inte vill läsa mer i en bok. Det tog liksom stopp redan på sidan 40 i Malou von Sivers Mitt hjärtas oro och nu kan jag inte förmå mig själv att plocka upp den igen.

Hur gör ni andra? Låter ni den ligga och ser om lusten kommer tillbaka eller bestämmer ni er helt enkelt för att inte läsa mer? Om ni har Goodreads, hur gör ni där?

(Jag kan tillägga att vad som fick mig att sluta läsa och lägga ner boken var en detaljerad beskrivning av barnaga.)

Spara

2 svar på ”Det här med att inte läsa klart

  1. Jag försöker bli bättre på att helt enkelt lägga ner böcker jag inte tycker om. Och en gång gjorde en bok mig så ledsen att jag mådde fysiskt illa så då slutade jag tvärt och tänkte aldrig på att plocka upp den igen.

  2. Jag har slutat läsa klart böcker jag inte tycker om. Det är så väldigt lite tid som jag har att lägga på läsning att jag har slutat kasta bort dessa dyrbara minutrar så något jag inte gillar. Undantaget bokklubbsböcker. Men då skummar jag väldeliga om de är dåliga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *