En smakebit på söndag

Idag är det söndag. Utan att komma med några spoilers delar man på söndagen med sig av ett stycke från den bok man just håller på med att läsa. Spindeln i nätet är bloggen Flukten fra virkeligheten. En av böckerna jag läser just nu heter Vit syren och är skriven av Cecilia Sahlström.

Smakbiten är hämtad från sidan 21:

”När passet var över kände hon sig totalt utmattad och yr i huvudet. Hon satte på Chet Baker och damp direkt ned i soffan så snart hon kom hem. Lyssnade på hans sköna jazzröst. Hon lutade sig bakåt och bara njöt. Andra människor ville ha tyst omkring sig när de vilade men Sara vilade bäst till musik. Det var det enda som tillät henne att bara vara känslomässig och koppla bort intellektet. Musiken gav henne lättnad och psykisk vila. Den kunde också hjälpa henne till största möjliga koncentration. Hon hade svårt att avskärma sig från intryck och musiken hjälpte henne med det också.”

Spara

Spara

Spara

12 svar på ”En smakebit på söndag

  1. Har varit lite nyfiken på den här, men detta lilla smakprov fick mig att fortsätta fundera. Lite för mycket förklaringar för mig, känns det som. Tack för smakbiten!

  2. Jeg hviler også best til musikk, noen ganger. Andre ganger trenger hodet å ha det helt stille, men det er ofte fordi jeg har vært i høylydte omgivelser en stund 🙂
    Ha en riktig fin ny uke!

  3. Ja, den här boken tycker jag att jag har skymtat på flera bloggar. Tror inte att det är en bok jag kommer att läsa men det var en trevlig smakbit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *