En smakebit på söndag

Idag är det söndag. Utan att komma med några spoilers delar man på söndagen med sig av ett stycke från den bok man just håller på med att läsa. Spindeln i nätet är bloggen Flukten fra virkeligheten. En av böckerna jag läser just nu heter Sonjas andra chans och är skriven av Åsa Hellberg.

Smakbiten är hämtad från sidan 43:

”Susanne var klarvaken. Förbannade skit. Trots att hon tagit en stadig whisky, undvikit kaffe och tvättat av sig sminket och borstat tänderna var hon inte ett dugg trött. Istället såg hon på film. Bridget Jones baby. Den var rolig och hon skrattade högt när en åldrande Colin Firth bar på Renée Zellweger. Han hade fått fler grå strån och ännu fler rynkor.”

Spara

5 svar på ”En smakebit på söndag

  1. Har bara läst en fristående bok av henne tidigare, men är nyfiken på denna serie också. Såg Bridget Jones baby för typ en vecka sedan så detta var en rolig smakebit! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *