Helgfrågan v 39

Mia undrar i helgfrågan denna vecka:

Vad tycker du Bokmässan ska göra för att öka intresset för oss bokbloggare?
Det är en mycket bra fråga. Det kanske inte är bokmässan i sig utan snarare förlagen som ställer ut som kunde göra mer tror jag. De skulle t ex kunna erbjuda samarbeten i form av entrébiljetter till mässan, alternativs seminariebiljetter eller någon form av mötesplats för just bokbloggare.

Bonusfråga: Om jag bara ska köpa 1 bok från bokmässan vilken skulle det vara?
Det var svårt eftersom man har så väldigt olika smak. Men för egen del så hade jag köpt ett signerat exemplar av Ensamma Tillsammans av Jörgen Löwenfeldt. Har läst och recenserat den som e-bok, men vill gärna ha den i bokhyllan.

Fler svar på veckans helgfråga hittar du hos Mias Bokhörna.

Spara

Spara

Spara

1 svar på ”Helgfrågan v 39

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *