Månadens läsning juni

Juni kändes som en helt okej läsmånad, mycket beroende på Mias midsommarutmaning. Vilka sju böcker jag planerade att läsa i juni kan du läsa om här. Jag kan konstatera att fyra av dem blev lästa, men å andra sidan blev det som vanligt några som inte stod med på listan från början och jag landade på totalt sju böcker lästa för juni, nämligen de här:

  • Och varje morgon blir vägen hem längre och längre av Fredrik Backman
  • Sanning och Skvaller av Curtis Sittenfeld
  • Talking as fast as I can av Lauren Graham
  • Mödrarnas söndag av Graham Swift
  • Mitt namn är Lucy Barton av Elizabeth Strout
  • Inte för nära av Colleen Oakley
  • Kakelugnsmordet av Lars Ohlson

Där det finns en recension publicerad så är den länkad. Jag kan konstatera att jag verkligen ligger efter med recensionerna, något jag måste bättra mig med!

Jag är nöjd med resultatet eftersom om jag nådde mitt mål att läsa sju böcker.

Är du nöjd med din läsning för juni?

Spara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *