Helgfrågan v 26

Mia undrar i helgfrågan denna vecka:

Så nu undrar jag om ni vill att jag kör (helgfrågan) hela semestern eller ska vi göra ett uppehåll?
Jag kör gärna helgfrågan hela sommaren, men självklart ska du ta semester från detta om du vill!

Det har varit lite snack i veckan om bokbloggens död och om andra sociala medier tagit över. Jag har inte riktigt haft tid att läsa allt men funderade lite på om alla är med i  något av alla sociala medier. Har ni Instagram eller Facebook? Vilket fördrar ni? Eller har ni något annat?
Jag har Instagram och tycker att det är ett bra och trevligt komplement till bloggen. Där får man lite snabbare genomslag men jag personligen gillar inte att ha för långa texter på Instagram, där är det bilden som räknas tycker jag. Därför är bokbloggen fortfarande viktig, för det är där jag skriver mina recensioner mm. Därefter kan man göra ”reklam” för inlägget på sin instagram.

Fler svar på veckans helgfråga hittar du hos Mias Bokhörna.
Spara

Spara

Spara

2 svar på ”Helgfrågan v 26

  1. Jag använder instagram på det sättet också, och även facebook. Det är smidigt tycker jag. 🙂 Samtidigt är det väldigt lätt med instagram där man kan lägga upp andra småbilder också som inte är ”värda” ett helt blogginlägg.

    Min tanke från början var också att ha bokbloggen som ren recensionsblogg, mest för mig själv, men har frångått den taktiken. Det är ju lika roligt att vara med i små utmaningar, köra teman, hitta på egna teman och annat. 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *