Helgfrågan v 25

Mia undrar i helgfrågan denna vecka:
Vad gör du när du råkar ut för en trögläst bok? Gärna exempel på en sådan.
Jag läser bara lite i taget och läser andra böcker bredvid eller så låter jag den ligga ett litet tag innan jag försöker igen. Jag har svårt för att lägga undan böcker och sluta läsa dem helt, utan vill gärna avsluta det jag påbörjat. Kommer inte på något bra exempel just nu.

Bonusfråga: Hur firar du midsommar?
Tanken var att hela familjen skulle åka till Göteborg och gå på Liseberg och bo på hotell och så, men så blev jag dålig och resten av familjen åkte utan mig, så jag fick en lugn och skön dag på egen hand med min bokhög.

Fler svar på veckans helgfråga hittar du hos Mias Bokhörna.

Spara

Spara

2 svar på ”Helgfrågan v 25

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *