Månadens läsning maj

Maj har verkligen inte  varit min bästa läsmånad hittills i år. Vilka sju böcker jag planerade att läsa i maj kan du läsa om här. Jag kan konstatera att bara två av dem blev lästa 8och två påbörjade), men å andra sidan blev det som vanligt några som inte stod med på listan från början och jag landade på totalt sju böcker lästa för maj, nämligen de här:

  • Sommar på strandpromenaden a Jenny Colgan (e-bok)
  • Något du inte vet att jag vet av Birgitta Bergin
  • Ensamfararen av Maria Isacsson
  • Drömmar och Dilemman av Elin Eldestrand
  • Harry Potter and the philosophers stone av J K Rowling (ljudbok)
  • Störst av allt av Malin Persson Giolito (e-bok)
  • Hallahem – striden i skogen av Susanne Trydal och Daniel Åhlin

Där det finns en recension publicerad så är den länkad. Jag kan konstatera att jag fortfarande ligger lite efter med recensionerna, något jag måste bättra mig med!

Jag är nöjd med resultatet eftersom om jag nådde mitt mål att läsa sju böcker.

Är du nöjd med din läsning för maj?

Spara

Spara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *