I LAV LIT

I förra veckan fick jag hem min första bok-box någonsin, nämligen premiärboxen från Svenska Lavender Lit.

Jag har tidigare sneglat på Owlcrate och Fairy Loot m fl, men det kändes tryggare att börja med en svensk box och dessutom skiljer det sig en del på frakten beroende på om boxen skickas inom Sverige eller från USA eller Storbritannien!

Därför blev jag så glad när jag hittade I LAV LIT-boxen! Den går ut på följande koncept: Du får köpa boken till ett bra pris och får dessutom med ett antal bok-relaterade gåvor i en fin box. Ett vinnande koncept!

Så här fint var innehållet.

Månadens bok var feelgoodromanen Inte för nära av Colleen Oakley. Den åker upp på maj månads läslista och recension kommer såklart här när jag läst den.

Gåvorna var: En tygkasse, ett ”personligt brev” från författaren, en stor säkerhetsnål att använda som brosch, en liten anteckningsbok och thé.

Jag är verkligen supernöjd med min första box och tänker definitivt köpa fler!

Har du testat någon bokbox?

Spara

Spara

Spara

Spara

2 svar på ”I LAV LIT

  1. Jag har prenumererat på Owlcrate länge och tycker verkligen om det men denna lockar absolut prismässigt och den påminner om Owlcrate upplägget. Kanske ska våga mig på att testa denna någon gång 🙂

  2. Pingback: Nytt i hyllan april |

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *