Helgfrågan vecka 14

Mia undrar i helgfrågan denna veckan:

Hur väljer ni bland alla nya böcker? Har ni någon slags prioritering? Eller bryr ni er kanske inte om nyutkomna böcker.

Jag gillar nya böcker, så det läser jag en hel del av! Mycket av de nya böckerna jag läser är recensionsexemplar och där dyker det mycket sällan upp något som jag inte är intresserad av att läsa. Jag är ju dessutom lite av en all-läsare så det är definitivt inte lätt att prioritera. Recensionsexemplaren brukar jag försöka läsa i den ordning jag fått dem, men ibland finns det sånt som lockar mer såklart. Jag läser helt enkelt det som lockar mest för stunden.

Hur gör du?

Fler svar på veckans helgfråga hittar du hos Mias Bokhörna.

Spara

Spara

8 svar på ”Helgfrågan vecka 14

  1. Recensionsexemplaren försöker jag alltid att prioritera, men annars blir det ofta en blandning av både lite nyare och äldre böcker 🙂

  2. På senaste tiden har jag varit dålig på det där med nya böcker då jag prioriterar att läsa dem som står olästa i bokhyllan, minus de recensionsexemplar som kommer hem i lådan. Håller absolut koll på om det kommer fortsättningar på serier som är påbörjade eller favoritförfattare som släpper nytt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *