En smakebit på söndag

Idag är det söndag. Utan att komma med några spoilers delar man på söndagen med sig av ett stycke från den bok man just håller på med att läsa. Spindeln i nätet är bloggen Flukten fra virkeligheten. Boken jag läser nu heter Och sedan aldrig mer och är skriven av Cecilia Lindblad. Jag läser den i e-boksformat.

Smakbiten är hämtad från sidan 54:

”Dagen då de hittade liket var en varm och skön söndag, en av årets första riktiga sommardagar. Björn och Marie Larsson hade kört tidigt från hemmet i Malmö för att få en heldag på stranden. På sommaren kunde man råka ut för stillastående köer när man åkte ner till Näset, det var många badgäster som ville njuta av de vackra vita stränderna, men nu var det lugnt i trafiken.

Familjen Larsson parkerade nere vid Skanörs strand. Eftersom säsongen inte hade börjat ännu så var det gratis, men snart skulle man bli tvungen att betala trettio kronor per dag för att stå där. Larssons brukade då av princip parkera längs Hamnvägen istället. De tyckte att det var okej att sommargäster och turister fick betala, men de betraktade inte sig själva som något av detta.”

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

10 svar på ”En smakebit på söndag

  1. Det var fin tekst og fint bilde på coveret til denne boken. Jeg gleder meg til det igjen blir dager til å dra på stranden 🙂 Ha en riktig fin søndagskveld!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *