Helgfrågan v 2

Denna veckan undrar Mia i helgfrågan:

Valet av genre, tycker du den ändrar sig med åren och i så fall varför?
Jag har blivit mer all-ätare under åren. När jag var yngre var det nästan bara romance som gällde, sedan deckare och idag läser jag i princip allt utom skräck. Jag tror att man helt enkelt vill ha ut något annat av det man läser för att fortfarande få aha-känslan när man läser. Att bara läsa samma typ av böcker jämt ger ju inga nya upplevelser.

Bonusfråga: Har ni plockat bort julen än?
Ja, det har vi gjort nu igår och idag. Det blir lire tomt och mörkt nu, tycker jag, men det blir väl snart ljusare får vi hoppas.

Fler svar på veckans helgfråga hittar du hos Mias Bokhörna.

5 svar på ”Helgfrågan v 2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *