Hett i hyllan # 9

Det är torsdag och dags för veckans ”Hett i hyllan” – inspirerad av Bokföring enligt Monika. Hon skriver så här:

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

En dag av David Nichols har stått i bokhyllan länge. Jag ville läsa den efter att ha sett filmen och så fick jag ta över den efter svärmor någon gång när barnen var små men sedan har den alltså bara blivit stående i hyllan.

Så här står det om handlingen:
”Du kan leva hela ditt liv utan att inse att det du letar efter finns rakt framför dig. 15 juli 1988. Emma och Dexter tillbringar en natt tillsammans efter examen på universitetet. Dagen efter måste de gå skilda vägar. Men var kommer de vara den 15 juli året därpå? Och alla år som följer?”

Har du läst boken och skulle du i så fall rekommendera den?

6 svar på ”Hett i hyllan # 9

  1. Såg också filmen och tyckte den var okej. Sedan köpte jag boken på någon rea och den bara stod där i min hylla också. Läste den förra året och nja, den passade inte mig riktigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *