En smakebit på söndag

Idag är det söndag. Utan att komma med några spoilers delar man på söndagen med sig av ett stycke från den bok man just håller på med att läsa. Spindeln i nätet är numera bloggen Betraktninger – tanker om boker.  En av böckerna jag läser just nu heter Blodlokan och är skriven av Louise Boije af Gennäs.

Smakbiten är hämtad från sidan 127:

”När mamma hade stoppat in äppelpajen i ugnen gick hon upp för att duscha och jag tog fram min mobil. Jag hade blivit taggad i en bild på Instagram, såg jag, och klickade på ikonen samtidigt som jag funderade över vem det kunde vara som taggat mig. Bella? Sally? Eller kanske Lina?

Jag kom rakt in i en bild av mig själv, där jag stod och räfsade löv i vår trädgård. Den var upplagd av ett privat konto med konstigt namn som jag inte kände igen och den saknade bildtext. Bara precis så: en bild av mig där jag stått i trädgården ett par timmar tidigare och räfsat löv.”

8 svar på ”En smakebit på söndag

  1. Det var et vakkert navn på forfatteren din! I Norge finnes det ikke adel. Etter at Norge ble et fritt land fra først å være underlagt Danmark og så Sverige bestemte de at det ikke skulle være adel i Norge. De hadde opplevd for mye av rike mennesker som styrte over land bare fordi de var født til det. Det er jo en fin ting, men samtidig kunne det være fint med noen baroner og baronesser og 🙂
    Ha en riktig fin ny uke!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *