En smakebit på söndag

Idag är det söndag. Utan att komma med några spoilers delar man på söndagen med sig av ett stycke från den bok man just håller på med att läsa. Spindeln i nätet är bloggen Flukten fra virkeligheten. Boken jag läser just nu heter Hemligheternas skafferi och är skriven av Caroline Säfstrand.

Smakbiten är hämtad från sidan 78 (i e-boken):

”Tveksamt gick Ina tillbaka till huset där dörren fortfarande stod vidöppen. Fuktfläckarna bakom tapeterna bildade skuggor på väggarna. Svepte man blicken för snabbt såg de ut att röra sig. Ina rös och gick fram till köksfönstret. Så dumt att åka till Ven igen. Det var något med denna plats som fick henne att helt och hållet tappa fotfästet och bete sig på ett sätt som var väldigt olikt henne. Det kunde aldrig leda till något gott.”

8 svar på ”En smakebit på söndag

  1. Tack för smakbiten. Inte läst något av författaren, men böckerna har ju varit väl synliga lite överallt, så många verkar gilla. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *