På min läslista för juli

Idag är det den sista juni och vad passar då bättre än att presentera vilka böcker som ligger först i ”att-läsa” högen här hemma. Under juli vill jag gärna hinna med att läsa åtminstone dessa böcker:Jag har lyckats låna på mig en hel hög med böcker från biblioteket som jag behöver läsa i juli plus att jag vill hinna med ett par recensionsexemplar.

  • Italienska nätter (nominerad till årets bok)
  • Den lilla bokhandeln runt hörnet
  • Bettys värld
  • Konklaven
  • Lyckostarnas klubb
  • The sun is also a star
  • Ödesgudinnans val
  • Manglade dukar och vikta servetter

Hur ser din läsplanering för juli ut?

Spara

Spara

3 svar på ”På min läslista för juli

  1. Ser ut att vara bra och passande sommarläsning. Jag har inte läst någon av dem, men lilla bokhandeln och manglade dukar har jag också tänkt läsa. Kanske inte juli, vi får se 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *